Menu
 

Piektdiena, 30 Augusts 2019

Tuvojas projektu ražas laiks

Augusta pēdējā dienā noslēdzas četri "Erasmus+" programmas 2017.–2019. gada projekti Mālpils novada domē un mācību iestādēs, un vēlamies dalīties priekā par kopīgi paveikto un jauniegūtajā pieredzē, piedāvājot lasītāju uzmanībai šo projektu gaitas un rezultātu kopsavilkumu un aicinot visus interesentus iepazīties ar šo mūsu pieredzi arī klātienē un/vai domes un skolu mājaslapās.

Lasīt vairāk...

Gidons Krēmers un "Kremerata Baltica" aicina uz 16. "Kremerata Baltica" festivālu Jūrmalā

No 6. līdz 8. septembrim Dzintaru koncertzālē norisināsies 16. “Kremerata Baltica” festivāls. Līdzās pasaulslavenajam vijolniekam Gidonam Krēmeram un izcilajiem kamerorķestra “Kremerata Baltica” mūziķiem trijos muzikāli daudzpusīgos koncertos diriģenta Fuada Ibrahimova (Fuad Ibrahimov) vadībā būs iespēja tikties ar pasaulslaveno latviešu ērģelnieci, Hamburgas Elbas filharmonijas goda mākslinieci Ivetu Apkalnu, vijolnieku Džeraldu Bidvu (Gerald Bidva), operdziedātājiem Ievu Paršu un Alekseju Močalovu, kā arī talantīgajiem Osokinu dzimtas pianistiem: tēvu, profesoru Sergeju Osokinu un dēliem, starptautisku konkursu laureātiem – Andreju un Georgiju Osokiniem.

Lasīt vairāk...

Gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš iesaka noskatīties seriālu "Černobiļa"

Šonedēļ, 29. un 31. augustā, Latvijas Nacionālajā teātrī var noskatīties izrādi "Pūt, vējiņi!", kurai gaismu partitūru veidojis Oskars Pauliņš, viens no labākajiem gaismu māksliniekiem Latvijā, par šo darbu saņemot "Spēlmaņu nakts" nomināciju "Gada gaismu mākslinieks". Pašlaik Oskars jau strādā pie nākamā darba – izrādes pēc Aivara Freimaņa romāna "Katls" jauniestudējuma, kura pirmizrāde gaidāma 19. septembrī.

Lasīt vairāk...

Operetes teātris pirmo skolas dienu aicina svinēt ar radošajām darbnīcām un mūziklu "Karlsons"

Lai pirmā skolas diena būtu neaizmirstams un emocijām bagāts pasākums bērniem kopā ar vecākiem un vecvecākiem, Operetes teātris 2. septembrī VEF Kultūras pilī organizē pasākumu “Ar Karlsonu uz skolu”. Tajā muzikālo piedzīvojumu spēli “Karlsons” papildinās desmit dažādas radošās darbnīcas un izzinošas aktivitātes, kas būs pieejamas jau no plkst. 16.00.

Lasīt vairāk...

Izstrādā vienotu Ķekavas novada labiekārtošanas plānu

Lai turpmāk varētu plānveidīgāk nodrošināt labiekārtošanas, rotaļlaukumu, apstādījumu un aktīvās atpūtas zonu izveidi atbilstoši iedzīvotāju vecuma grupām un interesēm, kā arī ņemot vērā jau esošo izveidoto infrastruktūru, Ķekavas novada pašvaldība šobrīd izstrādā vienotu novada labiekārtošanas attīstības plānu. Labiekārtošanas plāna ļoti būtiska sastāvdaļa būs iedzīvotāju iesaistīšana, lai apspriestu un apzinātu viņu viedokli par plānoto piedāvājumu, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.