Menu
 

Sestdiena, 10 Augusts 2019

Maskavā mītiņā par brīvām vēlēšanām piedalījušies gandrīz 50 000 cilvēku; Krievijas pilsētās aizturēti 245 cilvēki

Maskavas Saharova prospektā sestdien notika varas iestāžu sankcionēts mītiņš "Atgūsim sev vēlēšanu tiesības!", kurā saskaņā ar nevalstiskās organizācijas "Baltais skaitītājs" informāciju piedalījušies 49 900 cilvēki, kamēr Krievijas galvaspilsētas Iekšlietu pārvaldes paziņojumā minēts daudz mazāks dalībnieku skaits - 20 000.

Lasīt vairāk...

Zāģēt vai nezāģēt – tāds ir jautājums

  • Publicēts Vide

“Rīgas Apriņķa Avīzes” redakcijā vērsās lasītājs Andrejs, kurš dzīvo privātmājā Siguldas centrā. Kungs pastāstīja, ka uz kaimiņa zemesgabala atrodas vairāki koki, kas vētras laikā pamatīgi šūpojas. Andrejs interesējas, vai pašvaldība uzrauga koku bīstamību arī privātās teritorijās un kādi noteikumi regulē koku zāģēšanu.

Lasīt vairāk...

"Kodola" recepte: Augļu siers

Nu jau pilnā sparā rit augļu, ogu un dārzeņu konservēšanas sezona. Iespējams, pirms 30 gadiem tā bija vēl intensīvāka, jo veikalos izvēle bija minimāla vai nebija vispār. Šodien nopirkt var daudz ko, taču pašu gatavots ir pašu gatavots. Vēl jo vairāk, ja recepte ir interesanta un mazāk dzirdēta.

Lasīt vairāk...

Eksperts: Jaunieši Latvijā ir aktīvi, bet ne sportiski

Regulāras fiziskas aktivitātes ir labas veselības un pašsajūtas priekšnoteikums jebkurā vecumā, tomēr tieši jaunībā sportam ir īpaša nozīme, jo tiek nostiprinātas locītavas, kauli, muskuļi un sirds, kā arī uzlabota stāja, veicināta smadzeņu darbība un ilgtermiņā jaunietī nostiprinās ideja par fiziskās kultūras un veselīga dzīvesveida nozīmi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.