Menu
 

Svētdiena, 14 Februāris 2021

Maskavā un Sanktpēterburgā sievietes izveido dzīvās ķēdes, visā Krievijā cilvēki iededz lukturīšus Navaļnija atbalstam

Maskavā un Sanktpēterburgā svētdien vairāki simti sieviešu izveidoja dzīvās ķēdes, lai Valentīna dienā protestētu pret varasiestāžu represijām pret politiskajiem oponentiem, bet visā Krievijā tūkstošiem cilvēku vakarā devās ārā, lai iedegtu mobilo tālruņu lukturīšus un sveces ieslodzītā opozicionāra Alekseja Navaļnija atbalstam.

Lasīt vairāk...

Krievijā bloķēts Latvijā reģistrētais portāls "Spektr"

Krievijas Federālais sakaru, informācijas tehnoloģiju un masu komunikāciju uzraudzības dienests "Roskomnadzor" pēc ģenerālprokuratūras pieprasījuma Krievijas teritorijā bloķējis piekļuvi interneta portālam "Spektr", kas ir reģistrēts Latvijā, taču domāts Krievijas auditorijai, - par to "Spektr" paziņojis savā kanālā lietotnē "Telegram".

Lasīt vairāk...

Seši noderīgi padomi, lai hobijs kļūtu par biznesu

Hobijs tiek izmantots papildu ienākumu gūšanai – šo līdz ar pandēmijas nestajām pārmaiņām novērojam arvien biežāk. Sākt nodarboties ar mājražošanu, amatniecību, dažādu pakalpojumu sniegšanu, lai tas būtu gan likumīgi, gan patēriņam droši, šodien ērti un ātri var jebkurš. Turklāt lielu daļu no vajadzīgajām reģistrācijām valsts iestādēs un bankā iespējams nokārtot elektroniski.

Lasīt vairāk...

Voldemārs Lauciņš: Mīlestība, kas tu esi?

Okupācijas laikā populāra bija anekdote par komunistiskā režīma valsts pamatlicēju Ļeņinu, kurš tolaik bija visur – TV, radio, avīzēs un uz pretējās mājas sienas, bail pat atvērt konservu kārbu! Stipri līdzīgi tagad ir ar vārdu “mīlestība”. Par to dzied gandrīz katrs populārais izpildītājs, lielākā daļa filmu un seriālu ir par to, sociālo tīklu gudrības par mīlestību pārsūta cits citam tālāk un tālāk, un gandrīz katrs, dzirdot kādu apgalvojumu vai apliecinājumu par mīlestību, pieklust un godbijībā ieklausās. Un tomēr – par ko ir runa, kad cilvēki saka, ka mīl savu laulāto draugu, bērnu, dzimteni vai pat vienkārši labi sagatavotu maltīti?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.