Menu
 

Svētdiena, 07 Februāris 2021

Baldones novadā aizturēts iereibis šoferis bez autovadītāja tiesībām, Ķekavas novadā agresīva persona bojājusi policijas auto

Pagājušajā naktī mājsēdes kontroles laikā Valsts policijas darbinieki fiksējuši ne tikai gadījumus, kad personas atrodas pēc pulksten 22.00 ārpus savas dzīves vietas bez attaisnojoša iemesla, bet arī vairākus gadījumus, kad personas bija sēdušās pie stūres alkohola reibumā, bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Lasīt vairāk...

Mājdzīvnieku aptaukošanās: par daudz ēd, par maz kustas

Aptaukošanās kļūst par aizvien izplatītāku problēmu mājdzīvnieku vidū un vienu no iemesliem dažādu veselības problēmu attīstībai. Aptaukošanos var novērot jebkuras šķirnes kaķiem un suņiem, un visbiežākais to cēlonis ir pārlieku liels uzņemto kaloriju daudzums un maza aktivitāte. Kā noteikt, vai dzīvnieks ir ar lieko svaru vai aptaukojies?

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs skaidro, kā padarīt braukšanu ar slēpēm un snovbordu drošu

Latvijas iedzīvotājus ziema šogad lutina, un vismaz tuvākajā nedēļā nedz sniegs, nedz sals atkāpties neplāno. Tā rezultātā, arvien vairāk cilvēku brīvdienās dodas baudīt ziemas priekus uz sniegotiem kalniem. Taču kalnu slēpošana un snovošana, tāpat kā jebkurš cits aktīvais sporta veids, ir saistīts ar drošības riskiem, par kuriem nereti mēdz aizmirst. Apdrošinātājs “Gjensidige Latvija” skaidro, kā padarīt iemīļotos ziemas sporta veidus drošus gan sev, gan apkārtējiem.

Lasīt vairāk...

Piecas organismam svarīgākās uzturvielas un padomi, kā tās uzņemt ar pārtiku

Ikviens zina, cik svarīgi ir uzņemt vitamīnus un minerālvielas, jo tie pilda dažādas būtiskas organisma funkcijas. Taču, kā zināt, ka organisms nesaņem sev vajadzīgo pietiekamā daudzumā? Kuri vitamīni un minerālvielas ir svarīgas ikvienam, kas var liecināt par to trūkumu un kādi produkti ikdienas ēdienkartē jāiekļauj, lai tos uzņemtu pietiekami.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.