Menu
 

Piektdiena, 12 Februāris 2021

Latvija saņēmusi trešo vakcīnas "Moderna" un otro "AstraZeneca" ražotās vakcīnas piegādes daļas

Piektdien Latvija saņēmusi ražotāja “Moderna Biotech Spain, S.L.” vakcīnas “Moderna” trešo daļu – 3600 devas. Tāpat Latvija saņēmusi arī ražotāja “AstraZeneca” vakcīnas “Covid-19 Vaccine AstraZeneca” otro daļu – 9600 devas. Nacionālajā veselības dienestā skaidroja, ka visas saņemtās vakcīnas tiks izmantotas, lai turpinātu ilgstošas sociālās aprūpes centru darbinieku un klientu vakcināciju, kā arī to mediķu vakcinācijai, kas izlēmuši vakcinēties.

Lasīt vairāk...

Izmaiņas vilcienu kustībā "Rail Baltica" projekta īstenošanas laikā stāsies spēkā 28.martā

Laikā, kamēr notiks Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas un sliežu ceļu pārbūve projekta "Rail Baltica" ietvaros, apmeklētājiem un pasažieriem būs nodrošināta stacijas darbības nepārtrauktība un svarīgāko pakalpojumu pieejamība. Lai gan vilcienu kustība no centrālās stacijas netiks pārtraukta, būs jārēķinās ar pārvietošanās un vilcienu kustības izmaiņām.

Lasīt vairāk...

Ar Covid-19 inficēti pasažieri braukuši autobusos no Salaspils un Ādažiem

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu,  noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, no 4.līdz 6.februārim plkst. 8.45 braucis ar autobusu Salaspils – Rīga (SIA “Galss Buss” reisa nr. 6317) līdz Rīgai un atpakaļ ar autobusu Rīga – Salaspils plkst. 19.00 (SIA “Galss Buss reisa nr. 6317) līdz Salaspilij.

Lasīt vairāk...

Jānis Dimants: Bij’ man iespējami pilnu bildi saveidoti...

Nule aizvadītais laika strēķītis sabiedriski politiskajā laukā bijis notikumu un pavērsienu tik pārpilns, kā reti kad. Tad nu hronists mēģināja rast sakarības, apjaust norišu jēgu, saveidot kopainu, varbūt iezīmēt ko tādu, lai mēs drīzāk tiktu pāri satraucošas neziņas un pretrunu dūksnājiem. Un jauna gada ienākšana taču saistāma ar visvisādām vēlmēm, nelabā padzīšanu vai izskaušanu.

Lasīt vairāk...

LVC: Trešdaļā pērn veikto ceļu seguma atjaunošanas objektu konstatēti defekti

2020.gada būvdarbu sezonā virsmas apstrādes darbi notika 82 valsts autoceļu objektos, patlaban defekti konstatēti apmēram trešdaļā šo objektu, liecina VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) aprēķini. Reģionālo autoceļu posmos, kur pērn ir veikta seguma atjaunošana, ir konstatēti defekti, kas garantijas ietvaros tiks laboti pavasarī, tiklīdz to atļaus laika apstākļi.

Lasīt vairāk...

Ideālie ēdieni baudai divvientulībā

Šogad mīlētāju svētkos ir ideāla iespēja romantisku kopā būšanu apvienot ar laisku brīvdienu divvientulību,  tāpēc veikalu tīkls “Elvi” kopā ar uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni piedāvā divu viegli pagatavojamu, neparastu, bet ļoti garšīgu ēdienu receptes, ko gatavot un nesteidzīgi kopā ar mīļoto cilvēku baudīt Valentīndienā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.