Menu
 

Sestdiena, 20 Februāris 2021

Karikatūra. Par brīvu gluži nesanāk

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs lietā par pašvaldības SIA “Rīgas satiksme” maksas autostāvvietas mēneša abonementa izmantošanu piemērojis naudas sodu bijušajam vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram, pašreizējam Saeimas deputātam Jurim Pūcem (“Attīstībai/Par!”). Sods piemērots arī bijušajam Rīgas pilsētas pašvaldības pagaidu administrācijas vadītājam Edvīnam Balševicam un bijušajam Rīgas domes deputātam Andrim Bačkuram (“Latvijas attīstībai”), vēsta aģentūra LETA.

Lasīt vairāk...

Atkal kakla sāpes! Kā tās efektīvāk remdēt?

Kakla sāpes var parādīties pēkšņi un negaidīti, turklāt īpaši bieži tas notiek aukstajā gadalaikā. Nereti pie šo sāpju parādīšanās vainojam vīrusus un saaukstēšanos, taču vai tas ir vienīgais kakla sāpju iemesls? Kā atšķirt vīrusa izraisītas kakla sāpes no angīnas? Kā pareizi izmantot ārstniecības augu spēku kakla sāpju remdēšanai? Un kuros gadījumos nekavējoties jāvēršas pie ārsta?

Lasīt vairāk...

Piecas viltības, kā padarīt brokastu putru par bērniem interesantu ēdienu

Nav noslēpums, ka auzu pārslu putrai piemīt vairākas īpašības, kas nāk par labu mūsu veselībai. Viena no tām – tā stiprina imunitāti, kas gada aukstajā laikā gan pieaugušajiem, gan bērniem ir ļoti svarīgi. Tomēr ar mazajiem ķipariem un veselīgo auzu tumi brokastīs dažreiz nav tik vienkārši – reizēm tā negaršo, nepatīk vai vienkārši neinteresē. Kā to mainīt?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.