Menu
 

Otrdiena, 16 Februāris 2021

Martā pirmizrādi piedzīvos režisora Andreja Ēķa seriāls par narkobiznesu

Jau martā pirmizrādi piedzīvos jauns televīzijas "Go3" oriģinālseriāls "Nebaidies ne no kā" Andreja Ēķa režijā. Balstīts uz patiesiem notikumiem, seriāls ir pirmais Latvijā veidotais mākslas seriāls par narkobiznesa aizkulisēm. Tas balstīts uz Rolanda Priverta tāda paša nosaukuma grāmatas motīviem, katrā sērijā atspoguļojot kādu epizodi no tās, informē seriāla "Nebaidies ne no kā" mediju koordinatore Telma Kristiāna Gaule.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Uzņēmējdarbības gars Latvijā nav zudis arī Covid-19 pandēmijas laikā

Covid-19 pandēmijas ietekmē cilvēkos nezūd motivācija dibināt savus uzņēmumus. 59% Latvijas iedzīvotāju būtu ieinteresēti izveidot savu biznesu, secināts “Amway Global Entrepreneurship Report 2020” (AGER 2020). Eksperti uzsver, ka tieši šis ir īstais laiks to darīt. Tomēr aizvadītā gada laikā ir mainījusies motivācija, kādēļ veidot savu uzņēmumu: gada sākumā tā galvenokārt bija vēlme nodarboties ar to, kas aizrauj, taču patlaban – plānot savu laiku un gūt papildu ienākumus.

Lasīt vairāk...

Aptauja Rīgā. Kā vērtējat VIP personu vakcināciju?

Sabiedrībā pēdējo dienu laikā plaši tiek apspriests jautājums, vai valsts augstākajām amatpersonām pienākas vakcīna pret Covid-19 ārpus kārtas. Viedokļi ir visdažādākie. Piemēram, publicists Lato Lapsa raksta: "Es domāju, ka pat visnaivākajiem šīs valsts iedzīvotājiem pēc aizvadītās nedēļas notikumiem ar "valstiskajai nepārtrauktībai" svarīgāko cilvēku vakcinēšanu vajadzētu būt izgaisušām vēl atlikušajām ilūzijām par Latvijas valsti un tās varu pašreizējā formā. Šie ļaudis visi kā viens ir maksimāli pārliecinoši pierādījuši, ka uz "Titānika" viņi pirmie mestos uz glābšanas laivām, izšķaidot pa labi un pa kreisi večukus, sievietes un mazus bērnus." Savukārt citi aizstāv vadošo amatpersonu vakcināciju kā labo piemēru un nepieciešamību.

Lasīt vairāk...

Attālināti būs skatāms koncerts "Dzimuši Latvijā. Latviešu džeza melodijas" Dzintaru koncertzālē

20.februārī plkst. 22.00 televīzijas kanālā "ReTV" būs skatāms koncerts Dzintaru koncertzālē "Dzimuši Latvijā. Latviešu džeza melodijas". Ņemot vērā publisko pasākumu ierobežojumus, koncerti Dzintaru koncertzālē joprojām ir skatāmi attālināti – televīzijas kanālā "ReTV", informē koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītājs Mārtiņš Pučka. 

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.