Menu
 

Trešdiena, 17 Februāris 2021

Ar Covid-19 inficēts pasažieris pirmdien braucis autobusā no Rīgas uz Kadagu

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 15.februārī plkst. 17.55 braucis ar autobusu Ventspils – Rīga (SIA “Norma-A” reiss 7955) no Ventspils līdz Rīgai un tālāk plkst. 21.30 ar autobusu Rīga – Ādaži – Kadaga – Garkalne – Ādaži (SIA “Sabiedriskais autobuss reiss” 6821) no Rīgas līdz Kadagai.

Lasīt vairāk...

Video: "Rihards Lībietis Orchestra" publicē jaunu skaņdarbu "Driftwood Island"

Grupa “Rihards Lībietis Orchestra” laidusi klajā otro singlu “Driftwood Island” un tā videoklipu no pavasarī gaidāmā albuma “Willful Blindness” (apzināts aklums). Skaņdarba autors ir Rihards Lībietis, tas radīts pagājušajā pavasarī pirmās pašizolācijas laikā. Kā pavēstīja grupas menedžere Daiga Bināne, “Driftwood Island” stāsta par ceļu, plūsmu un laika ritējumu, bet ne to acīmredzamajā izpratnē – kā jūras krastā izskalotiem kokiem, kuru ceļojums ir bijis plašu un neiedomājamu līkloču pilns.

Lasīt vairāk...

Juris Gulbis no "Tet" pērn saņēmis gandrīz miljonu eiro

Telekomunikāciju uzņēmuma SIA "Tet" bijušais valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis pērn no uzņēmuma saņēmis 965 626 eiro, no kuriem lielākā daļa varētu būt kompensācija par amata atstāšanu, liecina Gulbja Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija, atstājot amatu, kā arī iepriekšējo gadu deklarācijas.

Lasīt vairāk...

"Mārupes siltumnīcas" šogad realizēs pērn atliktās investīcijas

Turpinot pērn uzsākto dārzeņu audzēšanas, fasēšanas procesa un infrastruktūras modernizāciju, SIA "Mārupes siltumnīcas" šogad plāno investēt automatizācijas līniju ieviešanā, kuras pērn ar pandēmiju saistīto neskaidrību dēļ tika pārceltas uz vēlāku laiku. Izmantojot bankas "Citadele" finansējumu, kopējās investīcijas sasniedz 1,2 miljonu eiro pērn un 1,1 miljonu eiro šogad.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.