Menu
 

Sestdiena, 06 Februāris 2021

Ko darīt un ko nedarīt, ja aizsalst durvis, filtrs, stāvbremze. Eksperta padomi

Jau nākamnedēļ sinoptiķi sola līdz pat -20 grādu lielu salu. Tas, kopā ar laika apstākļiem, kādi bija līdz šim, kad dienā “turas ap nulli”, bet naktīs valda sals, var sagādāt pamatīgu “pārsteigumu” no rīta – aizsalušas durvis, degvielas filtru, vai piesalušu stāvbremzi. Nepareiza rīcība var ne tikai nedot rezultātus, bet radīt ievērojamus izdevumus mašīnas remontam. Būtiski – līdz lielajam salam vēl var paspēt sagādāt nepieciešamos līdzekļus un to novērst.

Lasīt vairāk...

Naktī uz sestdienu Sējas novadā policija aizturējusi pamatīgi iereibušu autovadītāju

Mājsēdes kontroles laikā naktī no piektdienas uz sestdienu no pulksten 22.00 līdz pulksten 5.00 Valsts policija sadarbībā ar pašvaldību policijām, Valsts robežsardzi un Zemessardzi kopumā pārbaudīja 4604 personas. 3675 gadījumos personas uz ielas atradās attaisnojošu iemeslu dēļ un viņām bija aizpildīti pašapliecinājumi.

Lasīt vairāk...

Foto: Latvijas kamaniņu braucēju ekipāžām dubultuzvara sezonas noslēguma sacensībās

  • Publicēts Sports

Teicamu panākumu guvuši Latvijas kamaniņu braucēji Pasaules kausa izcīņas pēdējā devītā posma sacensībās dabīgajā Sanktmoricas ledus trasē Šveicē. Par uzvarētājiem divnieku ekipāžu sacensībās kļuva Mārtiņš Bots un Roberts Plūme no Ropažiem, bet otro vietu izcīnīja siguldieši Andris un Juris Šici. Vīru konkurencē ceturto vietu ieņēma Artūrs Dārznieks. 

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.