Menu
 

Svētdiena, 26 Jūnijs 2022

Valsts policija meklē Siguldā bezvēsts pazudušo piecus gadus veco Evitu

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknis meklē bezvēsts pazudušu nepilngadīgo piecus gadus vecu meitenīti Evitu, kura 26. jūnijā ap plkst.14.00 pazuda Siguldā, Gaujas pludmalē (Peldu iela), un līdz šim brīdim nav atradusies. Kā vēsta Valsts policijas (VP) pārstāvji, patlaban notiek meklēšanas pasākumi, notikuma vietā strādā VP, Pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Lasīt vairāk...

"SEB bankas" pārstāvis: Namu siltināšanas "atslēga" ir aktīva pašvaldību iesaiste

Visgrūtākais ir pieņemt lēmumu un spert pirmo soli. Ja tas izdevies, tālākais pamazām notiks un nokārtosies, un ar rezultātu pēc tam apmierināti būs visi. Šādi divos kodolīgos teikumos var raksturot situāciju par un ap daudzdzīvokļu māju siltināšanu, kas Latvijā ar Eiropas Savienības (ES) fondu atbalstu rit jau vairāk nekā desmit gadus. Tomēr tieši pirmā soļa speršana jeb iedzīvotāju vienošanās par nama renovāciju līdz šim ir bijis vislielākais šķērslis, kas liedzis sasniegt vērā ņemamus rezultātus. Šogad, pieaugot siltuma tarifiem un aktīvāk iesaistoties pašvaldībām, situācija varētu mainīties.

Lasīt vairāk...

Ilmārs Tolstovs: Ļaunuma iznīcināšana balstās tajā, ka vairojam labo

Šķita, ka postmodernisma laikmets ir visu atrisinājis, ka humānisms ir aizstājis kristīgo ticību un pietiks ar iestāšanos par zero waste un klimata pārmaiņu novēršanu. Taču pandēmija un karš ir pierādījuši, ka tie nedz sniedz atbildes uz būtiskākajiem jautājumiem, nedz dod iespēju rast mieru šajos grūtajos laikos, sarunā secina Salaspils Romas katoļu draudzes prāvests, teoloģijas zinātņu doktors Ilmārs Tolstovs.

Lasīt vairāk...

Pieci noderīgi padomi vecākiem, gatavojoties lidojumam ar bērniem

Nereti vecākus ar maziem bērniem no ceļošanas ar lidmašīnu attur informācijas trūkums, kā arī stress par to, ko nodomās citi ceļotāji. Uztraukumam gan nav pamata, jo lielākā daļa jeb 80% Latvijas iedzīvotāju ir saprotoši un neiebilst, ja lidmašīnā lido vecāki kopā ar maziem bērniem, liecina “SmartLynx Airlines” veiktā aptauja*.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.