Menu
 

Piektdiena, 10 Jūnijs 2022

Jūrmalā aizturēts vīrietis, kurš sadzīviska konflikta dēļ no loga sašauj kaimiņa automašīnu

Valsts policija piekdien, 10. jūnijā, ap pulksten 15.25 no pašvaldības policijas saņēma informāciju, ka Jūrmalā, Majoru rajonā, dzirdami šāvieniem līdzīgi trokšņi. Likumsargi nekavējoties reaģēja uz izsaukumu un devās uz notikuma vietu, kur ieradās gan Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa darbinieki, gan Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona vīri.

Lasīt vairāk...

Salaspilī atvērts jauns veikals "top!"

Salaspilī piektdien durvis vēris no jauna uzcelts pārtikas veikals "top!" Rīgas ielā 48, aiz Nacionālā botāniskā dārza. Pirmajā stāvā atrodas pārtikas veikals "top!" 545 m2 platībā un "Mēness aptieka". Pēc veikalu tīkla informācijas, radītas 16 jaunas darba vietas, un kopējās veikala iekārtošanas investīcijas sasniedz nepilnu pusmiljonu eiro, neskaitot būvniecības izmaksas.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ogrē. Ko jūs novēlat šā gada skolu absolventiem?

Divus gadus Covid-19 pandēmijas ieviesto ierobežojumu dēļ tradicionālie absolventu izlaidumi nenotika vai notika neierastos veidos un šaurā lokā. Šogad izlaidumu svinēšana beidzot atgriežas ierastajās sliedēs – ar svinīgām runām, priekšnesumiem, tuvinieku aizkustinājuma asarām un absolventu priecīgo satraukumu par nākotnes ceļiem un cerībām. Izlaidumu laiks ir arī darba noslēguma posms pedagogiem, kad tiek aizmirsts un netiek pieminēts neizdarītais, bet katram absolventam tiek sniegti vēl pēdējie vērtīgie padomi.

Lasīt vairāk...

Ropažu novadā par vairāku portatīvo datoru zādzību no veikala Dreiliņos aizturēts vīrietis

19.aprīlī Valsts policijā vērsās kādas tirdzniecības vietas pārstāvji, kuri ziņoja, ka Dreiliņos no veikala ir nozagts portatīvais dators. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Salaspils iecirknī par zādzību tika uzsākts kriminālprocess un veikta izmeklēšana. Veikala pārstāvji, veicot inventarizāciju, atklāja, ka tikuši nozagti vēl divi portatīvie datori, mobilie telefoni un citas preces.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.