Menu
 

Pirmdiena, 13 Jūnijs 2022

Pabriks: Pret "putinistiem" Latvijā būs nulles tolerance

Starp Latvijā dzīvojošiem krievvalodīgajiem iedzīvotājiem ir dažāds noskaņojums par Krievijas agresiju Ukrainā un tieši tāpēc no valsts puses ir jābūt skaidram vēstījumam, ka pret "putinistiem" ir jāvērš nulles tolerance, pirmdien norādīja aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP) biznesa augstskolas "Turība" rīkotajā diskusijā "Latvijas aizsardzības stiprināšana: ko vēl varam darīt?".

Lasīt vairāk...

Salaspils pusmaratonā sasniegts dalībnieku rekordskaits

  • Publicēts Sports

Salaspils “Ezerkauliņu” pusmaratonā, kas nedēļas nogalē norisinājās astoto reizi, galvenajā 21 km distancē tika uzrādīts dalībnieku rekordskaits – 123. Savukārta maksimālais nolikumā paredzētais pasākuma dalībnieku kopējais skaits (750) tika sasniegts vēl divas nedēļas pirms sacensībām, liecina rīkotāju sniegtā informācija.

Lasīt vairāk...

Ko ārsta praksē nozīmē – salauzta sirds

Divas patiesības par sirdi – esot dzīvespriecīgs, sociāli un fiziski aktīvs, jūs patiešām varat uzlabot sirds veselību, un, jā, jūs tiešām varat mirt no “salauztas” sirds. Tas notiek reti, taču pēkšņs emocionāls trieciens, piemēram, tuva cilvēka zaudējums, var ietekmēt sirdi tik ļoti, ka tā fiziski vairs nespēj veikt savu darbu.

Lasīt vairāk...

Salaspilī un Rīgā izņemti aptuveni 11 000 litru nelegālā alkohola un 600 litru dīzeļdegvielas, aizturētas divas personas

Jūnija sākumā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Salaspils iecirkņa amatpersonas sadarbībā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 3.biroja 1.nodaļas darbiniekiem par nelikumīgu alkoholisko dzērienu realizāciju aizturēja 1974. gadā dzimušu vīrieti un 1977. gadā dzimušu sievieti.

Lasīt vairāk...

Izstādes kuratore Līga Ploriņa: Dzīves izvēles ir atkarīgas tikai un vienīgi no tevis paša

Līdz mēneša beigām Rīgas kultūras un atpūtas centra "Imanta" 1.stāva galerijā apskatāma izstāde “Vainaga stāsts”. Izstādes galvenais mērķis ir nodemonstrēt, cik dažādi var būt vainagi.  Piesaistot amata meistarus un māksliniekus, lai radītu iespējami plašāku priekšstatu, izstādes saturu veido dažādi vainagi un to gleznojumi no vēsturiskiem eksemplāriem līdz mūsdienīgām galvas rotām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.