Menu
 

Sestdiena, 04 Jūnijs 2022

Viegli kopjami telpaugi tavam mājoklim

Vai arī tu esi pavadījis garas stundas internetā krāšņu telpaugu meklējumos, lai padarītu savu guļamistabu, dzīvojamo istabu vai virtuvi par labsajūtas oāzi, kur atvilkt elpu pēc darba dienas? Telpaugi lieliski atsvaidzina interjeru un rada nomierinošu atmosfēru. “Bonava Latvija” eksperti kopā ar profesionālā telpaugu augsnes maisījuma “For My Plants” radītāju Liānu Kažmeri sagatavojuši vērtīgus padomus, kā sadzīvot ar telpaugiem arī tad, ja tev nav “zaļo pirkstiņu” – par laimi, netrūkst telpaugu, kuru kopšana neprasa lielas pūles vai daudz laika.

Lasīt vairāk...

Kā aizsargāt uzņēmumu no maldinoša satura paušanas tiešsaistē?

Sociālie mediji piedāvā plašu potenciālo ieguvumu klāstu mārketingam un zīmola atpazīstamībai. Tiešsaistes platformas ne tikai palīdz sasniegt plašāku auditoriju, bet arī rada iespējas personisku kontaktu un sakaru nodibināšanai gan ar esošajiem, gan ar jauniem klientiem. Diemžēl joprojām dažos gadījumos nākas sastapties ar starpgadījumiem, piemēram, neslavas celšanu no viltus profiliem, radot iespējamu kaitējumu uzņēmumiem.

Lasīt vairāk...

Kā piekopt veselīga miega rutīnu? Iesaka mentālās un fiziskās sagatavotības trenere

Ikdienā ne vien pietiekama, bet arī kvalitatīva miega nozīme netiek pienācīgi novērtēta, lai gan tieši miegs ir vitāli svarīgs, lai ķermenis atjaunotos un būtu vesels. Palīdzēt iedibināt veselīgākus miega ieradumus var arī tehnoloģijas, piemēram, viedpulksteņi. Nēsājamo ierīču izmantošana kā veselības stāvokļa kontroles un uzlabošanas rīks, ir labs atbalsts padziļinātāku datu iegūšanai par savu pašsajūtu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.