Menu
 

Piektdiena, 09 Jūlijs 2021

Jūrmalniecei izkrāpti vairāk nekā 45 000 eiro

Laika posmā no šā gada 1. jūlija līdz 8. jūlijam starptautiski krāpnieki iedzīvotājiem visā Latvijā izkrāpuši vismaz 382 306 eiro. Visvairāk – gandrīz 100 000 eiro, piedāvājot iegādāties kriptovalūtu, izkrāpti kādai Rīgā dzīvojošai ģimenei, liecina Valsts policijas informācija. Savukārt jūrmalniece, noticot telefonkrāpniekiem – viltus bankas darbiniekiem, zaudējusi 45 197 eiro. Alūksnes novadā izkrāpti 14 000 eiro, Jelgavas novadā 10 705 eiro, bet Daugavpilī – 9800 eiro.

Lasīt vairāk...

Piekrastes zvejas gudrības nepazīst robežas

Pašlaik senākā vēl arvien darbojušamies jūrā gājēju profesionālā nevalstiskā organizācija – “Latvijas Jūrniecības savienība” – izstrādājusi mācību programmu jauniešiem – “Piekrastes zvejas gudrības”, ko īsteno ar Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda atbalstu.

Lasīt vairāk...

LIZDA prasa "obligāto vakcināciju" pret Covid-19 aizstāt ar iepriekš izstrādāto stratēģiju skolotāju motivēšanai un izglītošanai par poti

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) uzstāj obligāto vakcināciju pret Covid-19 aizstāt ar iepriekš izstrādāto stratēģiju, kurā paredzēta izglītības darbinieku, tostarp skolotāju, motivēšana un izglītošana par vakcinācijas ieguvumiem, piektdien pēc LIZDA padomes ārkārtas sēdes informēja arodbiedrībā. 

Lasīt vairāk...

"Jūrmalas festivālu" atklās Maestro Raimonda Paula jubilejas koncerts

No 27. līdz 31. jūlijam ar pieciem krāšņiem koncertiem Dzintaru koncertzālē klātienē norisināsies septītais “Jūrmalas festivāls”. Šī gada festivāls 27. jūlijā plkst. 20.00 Dzintaru koncertzālē tiks atklāts ar Raimonda Paula 85. jubilejas koncertu “Ceturtais vilnis”, kurā populāras un klausītāju iemīļotas Paula dziesmas izpildīs bagātīga solistu buķete.

Lasīt vairāk...

Foto: Jūrmalā ieliek pamatakmeni jaunai sporta zālei

Piektdien Jūrmalā ielikts pamatakmens jaunai sporta zālei, kas būs daļa no jaunās Aspazijas pamatskolas kompleksa un nodrošinās mūsdienīgas un daudzveidīgas sportošanas iespējas Jūrmalas bērniem un jauniešiem. Skola atrodas Lielupē, Aizputes ielā 1a, ēku kompleksu plānots pabeigt nākamā gada vasarā, informēja pilsētas domē. Sporta zāles pamatos tika iemūrēta kapsula ar skolēnu un Aspazijas pamatskolas direktores Madaras Štrausas vēstījumiem un vēlējumiem nākamajām paaudzēm.

Lasīt vairāk...

Vakcinētas vai Covid-19 pārslimojušas personas kontrolētos kolektīvos varēs nevilkt sejas maskas

Pret Covid-19 vakcinētas vai šo slimību pārslimojušas personas no piektdienas kontrolētos kolektīvos varēs nevilkt sejas maskas, taču tikai gadījumos, kad telpā atrodas personas, kas atbilst šiem nosacījumiem, paredz valdībā pieņemtie grozījumi noteikumos "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai".

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.