Menu
 

Pirmdiena, 26 Jūlijs 2021

Kas jāņem vērā, izvēloties termometru?

Viens no uzticamākajiem rādītājiem ķermeņa cīņā ar vīrusu vai infekcijas slimību ir paaugstināta temperatūra. Tai raksturīga noguruma sajūta un svīšana, taču lai skaidri zinātu, vai tiešām laiks paņemt brīvdienu un ietīties zem segas ar tējas krūzi, palīgā nāks termometrs.

Lasīt vairāk...

Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai. Iesaka uzturzinātniece

Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad regulāras maltītes ofisā vai mājās tiek izlaistas vai aizvietotas ar uzkodām. Lai izmantotu vasaras veltes pēc iespējas pilnvērtīgāk, aptieku tīkls “Apotheka” kopā uzturzinātnieci, fitnesa treneri Lailu Siliņu atgādina piecus vērtīgus veselīga uztura pamatprincipus.

Lasīt vairāk...

Arī šogad "Jūrmalas festivālā" izskanēs ērģelnieces Ivetas Apkalnas Saullēkta koncerts

Jau par tradīciju Jūrmalas festivālā kļuvis pasaulslavenās ērģelnieces Ivetas Apkalnas Saullēkta koncerts jūras krastā, kas šī gada festivālā notiks 30. jūlijā plkst. 7.00 Dzintaru pludmalē. Neparastais notikums divus gadus pēc kārtas pulcēja simtiem klausītāju un sarūpēja neizmirstamu mūzikas klausīšanās pieredzi, dabas skaņām saplūstot ar karaliskajām ērģeļu stabulēm un Ivetas Apkalnas brīnišķīgo ērģeļspēli.

Lasīt vairāk...

Foto: Latviešu kino dziesmu svētki sākušies Baldonē

Ar patiesu sirsnību, līdzi dziedāšanu un ovācijām izskanējis pirmais “Latviešu kino dziesmu svētku” koncerts Baldonē. Tam sekos vēl astoņi koncerti Latvijas pilsētās. “Nevaram pateikt - kurā pusē bija lielākas emocijas, skatuves mūziķiem vai skatītājiem, bet... tik labu pēcgaršu un kopības sajūtu bieži negadās piedzīvot,” izteicies koncerta konferensjē un dalībnieks – dziedātājs Normunds Rutulis.  Nākamā tikšanās ar klausītājiem notiks šo sestdien, 30.jūlijā, Dikļos, Neikenkalna dabas koncertzālē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.