Menu
 

Trešdiena, 07 Jūlijs 2021

Par Ropažu novada domes priekšsēdētājas vietniekiem ievēlēti Vaičulens, Burkovskis un Meri

Trešdien Ropažu novada domes sēdē apstiprināts Ropažu novada pašvaldības nolikums un ievēlēti priekšsēdētājas Vitas Paulānes vietnieki. Ar 18 balsīm “par” par Ropažu novada domes priekšsēdētājas pirmo vietnieku ievēlēts Ainārs Vaičulens, līdzšinējais Paulānes vietnieks Stopiņu novada domē, informēja Ropažu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Skrastiņa.

Lasīt vairāk...

Izglītības arodorganizācijas: Vakcinācijas vēlamo rezultātu sasniegšanai nebūtu jānosaka obligātā vakcinācija pedagogiem un skolu darbiniekiem

Lai sasniegtu vakcinācijas pret Covid-19 nepieciešamo rezultātu, kas ir 80% vakcinēto, tostarp pārslimojošo, drošai klātienes mācību rīkošanai, nebūtu jānosaka obligātā vakcinācija pedagogiem un skolu darbiniekiem, aģentūrai LETA pauda Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) un Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas (LIVA) vadītāji.

Lasīt vairāk...

Kā lietderīgi plānot atlikušo skolēnu vasaras brīvlaiku. Iesaka psihologs

Lai arī vasara rit pilnā sparā un skolēni jau sākuši baudīt atpūtu, daudziem vecākiem paliek aktuāls jautājums – kā aizpildīt bērnu brīvo laiku divos atlikušajos brīvlaika mēnešos. “Gjensidige Latvija” skaidro, kā plānot bērna aktivitātes, lai brīvlaiks tiktu pavadīts patīkami un lietderīgi, kā arī palīdzētu viņam smelties spēkus pirms jaunā mācību gada.

Lasīt vairāk...

Sestdien vakcinēties pret Covid-19 varēs Carnikavas Zvejnieksvētkos, kā arī Ādažu un Skultes tirgos

Šosestdien izbraukuma vakcinācijas pret Covid-19 notiks vairākās piekrastes pašvaldībās – Zvejnieksvētku tirgos Carnikavā, Skultes tirgū, Ādažu krāmu tirgū un Lapmežciema “pop-up” tirdziņā. Izbraukuma vakcinācija notiek bez iepriekšējā pieraksta, tās organizēšanā iesaistās gan pašvaldības, gan vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji, gan Nacionālie bruņotie spēki.

Lasīt vairāk...

Analīzes apliecina Ķekavas avota ūdens kvalitāti

  • Publicēts Vide

Pēc Ķekavas novada pašvaldības Īpašumu pārvaldes pasūtījuma SIA “Vides audits” laboratorija veikusi ūdens analīzes iedzīvotāju iecienītajā Ķekavas avotā, kas atrodas Ķekavas centrā pie autoceļa A7. Kā vēsta pašvaldībā, analīzes apliecina, ka ūdens kvalitāte ir teicama, tomēr novada dome aicina iedzīvotājus to lietot pārtikā tikai pēc novārīšanas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.