Menu
 

Svētdiena, 25 Jūlijs 2021

Septiņi biežākie mīti ar vakcināciju

Sadarbībā ar nozares ekspertiem esam sagatavojuši arī atbildes par populārākajiem mītiem par vakcināciju pret Covid-19. Otrdien, 27.jūlijā no plkst.12.00 līdz 13.00 NVD vakcinācijas projekta nodaļa sadarbībā ar Veselības ministriju rīko tiešsaistes sarunu, kurā atbildēs uz iedzīvotāju visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par vakcināciju pret Covid-19 tēmu.

Lasīt vairāk...

Pieejams mājoklis – ko tas īsti nozīmē?

Atbilde uz Latvijas novecojošā dzīvojamā fonda radītajiem izaicinājumiem ir jauni mājokļi, kurus projektu attīstītāji nereti raksturo ar vārdiem “ērts”, “kvalitatīvs”, “pieejams”. Ja par pirmajiem diviem vairumam potenciālo pircēju ir savs noteikts priekšstats, pieejamība nereti saistās tikai ar kādu atsevišķu specifisku aspektu, piemēram, cenu. Tomēr tas ietver daudz vairāk.

Lasīt vairāk...

Sātīgās sendviču receptes pārgājienam dabā

Vasaras sezona nenoliedzami ir karstākais pārgājienu laiks, kad tiek plānoti tuvāki un tālāki maršruti aktīvai atpūtai pie dabas. Un neatņemama pārgājienu sastāvdaļa ir arī piknika pauzes, kad atvilkt elpu un uzkrāt spēkus tālākam ceļam. Kādas uzkodas izvēlēties, lai tās būtu ne tikai viegli pagatavojamas un ērti paņemamas līdzi, bet arī sniegtu nepieciešamās uzturvielas enerģijas rezervju atjaunošanai? “Barbora.lv” garšas eksperts, pieredzes bagātais šefpavārs un lauku gardēdis Dzintars Kristovskis pārgājienu sezonai iesaka trīs vienkāršas, taču reizē arī spēcinošas sendviču un vrapu receptes, kas noderēs kā lieliska uzkoda pauzēs starp aktīvu atpūtu zaļumos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.