Menu
 

Trešdiena, 28 Jūlijs 2021

Reinis Jansons. Vecumdienas – lielākā dzīves ballīte!

Reizi septiņos gados Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) organizē Latvijas finanšu pratības stratēģijas izveidi, lai novērtētu situāciju ar iedzīvotāju naudas paradumiem un iezīmētu veicamos darbus tās uzlabošanai. Šogad izveidota jaunā stratēģija uz nākamajiem septiņiem gadiem. Varētu jautāt – kā gan tā skar mani? Daudziem var šķist, ka šāds dokuments ir formāls un lido savā orbītā, neskarot parasta cilvēka ikdienu. Sava daļa taisnības tur varētu būt, tomēr vienā jomā visi esam vienā laivā – tie ir mūsu vecumdienu ienākumu avoti.

Lasīt vairāk...

"Gjensidige Latvija" un "Stirnu buks" aicina iepazīt skaistākās Latvijas dabas takas

Taku skrējiena “Gjensidige Stirnu buks” ietvaros, sākot ar trešdienu, 28. jūliju, četrās Latvijas novadu pilsētās – Ventspilī, Saulkrastos, Baldonē un Ludzā norisināsies kustību izaicinājums, kurā ikviens dabas mīlis vai aktīvists tiek aicināts piedalīties. Izaicinājums norisināsies līdz 30. septembrim, un tā dalībnieki var iegūt vērtīgas balvas.

Lasīt vairāk...

Foto: Ar krāšņu koncertu atklāj septīto "Jūrmalas festivālu"

Šogad Dzintaru koncertzāle svin nozīmīgu jubileju: 85 gadus kopš Mazās zāles – pirmās slēgtas konstrukcijas koncertzāles Latvijā – atklāšanas 1936. gadā. Par godu šim notikumam Dzintaru koncertzāle aicina klausītājus uz krāšņu “Jūrmalas festivālu”, kas klātienē priecēs klausītājus no 27. līdz 31. jūlijam ar pieciem izciliem koncertiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.