Menu
 

Svētdiena, 04 Jūlijs 2021

Aptauja Inčukalnā. Kā izbaudāt vasaru?

Jūlijs ierasti ir atvaļinājumu laiks, un šogad sinoptiķi sola jūlijā siltāku laiku, nekā ierasts. Covid-19 pandēmija gan ir ieviesusi izmaiņas cilvēku ieradumos, proti, mazāk atvaļinājumu laiku iedzīvotāji izvēlas pavadīt ārpus mūsu valsts, bet gan mēģina saplānot atvaļinājumu, izmantojot vietējo tūrisma piedāvājumu. Tas gan jau ir radījis cenu pieaugumu ārpus galvaspilsētas pieejamajās naktsmītnēs, īpaši piejūras novados. "Rīgas Apriņķa Avīzes" aptaujātie cilvēki apgalvoja, ka dažviet naktsmītņu cena, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, ir pieaugusi pat dubulti, tāpēc cilvēki vairāk izvēlas vasaras laiku pavadīt, izmantojot vietējo novadu izveidotās atpūtas vietas.

Lasīt vairāk...

Kā lepni nest seniora titulu? Stāsta psiholoģe

Prieks un mirdzums acīs, krietna deva enerģijas un entuziasma un labas attiecības ar līdzcilvēkiem liecina par pašrealizāciju. Tomēr ar gadiem to īstenot kļūst arvien grūtāk - sevišķi tad, ja apkārtējie liek justies vecam, kaut arī sirdī valda pavasaris. Kā nezaudēt možu garu un arī 80 gados justies kā 30, stāsta Sabiedrības integrācijas fonda kampaņas "Atvērtība ir vērtība" 2021.gada vēstnese psiholoģe Iveta Aunīte.

Lasīt vairāk...

Avārijās Latvijā cietuši 24 cilvēki, vairāk nekā puse cietušo - velosipēdisti

Vakar Latvijā reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 24 cilvēki, kas ir būtiski vairāk nekā vidēji ikdienā. Vairāk nekā puse cietušo bija velosipēdisti. Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, sestdien 12 cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, tostarp 11 no cietušajiem bijuši velosipēdisti.

Lasīt vairāk...

Foto: Siguldietes uzvar Latvijā pirmajā pludmales badmintona turnīrā Saulkrastos

  • Publicēts Sports

Saulkrastos noskaidroti pirmie Latvijas kausa dubultspēlēs pludmales badmintonā ieguvēji. Dubultspēlēs spēcīgākais bija Siguldas junioru pāris Anna Kupča & Annija Rulle-Titava, savukārt jauktajās dubultspēlēs pirmo vietu izcīnīja Valmieras pāris Andis Bērziņš & Una Berga. Latvijā pirmajā turnīrā pludmales badmintonā piedalījās 10 pāri no Rīgas, Siguldas, Valmieras un Jelgavas, informēja Latvijas Badmintona federācijā.

Lasīt vairāk...

Aptieciņa aktivitātēm un atpūtai ar bērniem

Atvaļinājumu un brīvlaiku sezonai ritot pilnā sparā, tiek plānotas dažādas aktivitātes un nodarbes kopā ar bērniem. Lai nelielas aizķeršanās, nobrāzumi un citi negaidīti pavērsieni nesabojā atpūtas priekus, laikus parūpējieties par to, lai aptieciņā līdzi būtu viss nepieciešamais mazu brūču apkopšanai un bērnu ādas aizsardzībai no saules stariem, kā arī no insektu kodumiem. Konsultē un ieteikumos daļās "Benu" aptiekas farmaceite Zanda Ozoliņa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.