Menu
 

Pirmdiena, 12 Septembris 2022

Andris Deniņš: Kā nodrošināt mobilitāti uzņēmuma vajadzībām?

Mobilitāte ir svarīga ikvienam uzņēmumam, lai tiktos ar sadarbības partneriem un klientiem. Tiesa, lielu daļu jautājumus aizvadīto pāris gadu laikā esam iemācījušies risināt attālināti, tomēr būtiskākos jautājumus joprojām risinām klātienē. Tie ir gadījumi, kad ir nepieciešams sajust sarunu partnera ķermeņa valodu un redzēt acu skatienu. Tieši šie, it kā sīkumi, var izšķirt potenciālā darījuma likteni ar izrietošajām sekām.

Lasīt vairāk...

"Tet": Latvija piedzīvo pakalpojumu atteices uzbrukumu vilni

Augustā turpināja kāpt kiberuzbrukumu skaits Latvijai, tajā skaitā arī pakalpojumu atteices uzbrukumi (DDoS). Īpaša uzbrucēju aktivitāte tika novērota laikā, kad Uzvaras parkā Rīgā tika veikti padomju pieminekļa nojaukšanas darbi. Augustā “Tet” konstatējis vairāk nekā 120 DDoS-uzbrukumu finanšu iestādēm, transporta un sakaru iestādēm, kā arī valsts sektoram. Šis ir tikpat liels uzbrukumu skaits kā maijā, kad, it īpaši ap 9. maiju, tas bija pieaudzis četras reizes, salīdzinot ar gada sākumu.

Lasīt vairāk...

Pēdējo triju dienu laikā reģistrēti 1927 Covid-19 inficēšanās gadījumi, pieaudzis stacionēto personu skaits (papildināta)

Pēdējo triju diennakšu laikā Latvijā veikti 7292 Covid-19 izmeklējumi un reģistrēti 1927 jauni inficēšanās gadījumi jeb vidēji 642 gadījumi dienā, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati. No inficētajiem 908 cilvēki bija nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši un 1019 vakcinēti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.