Menu
 

Svētdiena, 04 Septembris 2022

Latvijas juniores atgūst vietu pasaules florbola čempionāta elites grupā

  • Publicēts Sports

Latvijas U19 meiteņu florbola izlase izcīnījusi astoto vietu Polijas pilsēta Katovicē notiekošajā pasaules junioru čempionātā un līdz ar to ieguvusi tiesības nākamajā čempionātā spēlēt A divīzijā jeb astoņu labāko komandu grupā. Izlases sastāvā spēlēja divas “Ķekavas Bulldogs/NND” komandas florbolistes – aizsardze Kristiāna Biezuma un uzbrucēja Marta Viegliņa.

Lasīt vairāk...

Nopirkt vai pārdot lietotu auto. Eksperta ieteikumi

Pēdējo mēnešu laikā lietoto auto tirgus ir īpaši aktīvs, tomēr kā tajā orientēties iesācējam? Lai palīdzētu sagatavoties auto iegādei vai tieši otrādi - pārdošanai, “Citadeles” eksperti ir sagatavojuši padomus, ko ņemt vērā, pērkot vai pārdodot lietotu auto un kā izvairīties no visbiežāk pieļautajām kļūdām.

Lasīt vairāk...

Foto: Pierīgas kamaniņu braucēji – starp stiprākajiem visās vecuma grupās

  • Publicēts Sports

Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF) pirmo reizi vēsturē Murjāņu Sporta ģimnāzijas sporta manēžā organizēja fiziskās sagatavotības sacensības, kurās piedalījās 103 sportisti, liela daļa – Pierīgas novadu pārstāvju. Sacensību mērķis bija novērtēt Latvijas nacionālās kamaniņu sporta izlases, Latvijas junioru un jauniešu kamaniņu sporta izlases, kā arī Bērnu un jauniešu kamaniņu sporta skolas (BJKSS) audzēkņu fizisko sagatavotību pēc vasaras treniņu darba.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.