Menu
 

Ceturtdiena, 15 Septembris 2022

No piektdienas norisināsies ikgadējā akcija "Roadpol Drošības dienas"

16.septembrī, Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, sāksies nedēļu ilga Eiropas ceļu policijas tīkla (Roadpol) organizētā ikgadējā akcija “Roadpol Drošības dienas”. Ar šīs drošības akcijas palīdzību policija vēlas atgādināt, cik svarīgi būt uzmanīgiem un atbildīgiem, kā arī ievērot drošības prasības ceļu satiksmē, jo katram satiksmes dalībniekam ir jāsaprot, ka no viņa rīcības var būt atkarīga gan paša, gan kāda cita satiksmes dalībnieka drošība un pat dzīvība.

Lasīt vairāk...

Tehniskā palīdzība uz ceļa biežāk nepieciešama sēņotājiem un dabas skatu baudītājiem

Tehniskā palīdzība uz ceļa pirmajā pusgadā bijusi nepieciešama 1034 ERGO apdrošināšanas sabiedrības klientiem, tādēļ sākoties rudens sezonai, vērts atgādināt, kam auto uzturēšanā pievērst īpašu uzmanību, lai ceļā neatgadītos nepatīkamas situācijas. Nemainīga problēma gada garumā ir neuzmanīgā braukšana, tiek sabojātas riepas un rodas situācijas, kad bez tehniskās palīdzības uz ceļa nav iespējams iztikt.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Vismaz reizi dienā telpas vēdina 94% Latvijas iedzīvotāju

94% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju vismaz reizi dienā vēdina telpas (vairākas reizes dienā – 78%, vienreiz dienā – 16%), secināts “BENU Aptiekas” Stresa termometra datos, kas iegūti sadarbībā ar kompāniju “Gemius”, aptaujājot vairāk nekā 1500 respondentu. 2% respondentu telpas vēdina retāk nekā reizi dienā, bet vēl 3% konkrētu viedokli sniegt nevarēja.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.