Menu
 

Sestdiena, 10 Septembris 2022

"SĀC" florbolisti jubilejas čempionātu Ādažos sāk ar uzvaru pagarinājumā, ķekavieši – ar zaudējumu pamatlaikā

  • Publicēts Sports

Nedēļas nogalē startējis Latvijas florbola virslīgas čempionāts jeb “Elvi” florbola līga, kas norisinās 30.reizi un kurā, tāpat kā iepriekšējā sezonā, Pierīgu pārstāv trīs komandas. “Ķekava” turnīru sestdien sāka ar pamatīgu sakāvi, Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubs “SĀC” – ar uzvaru papildlaikā, bet florbola skolas “Masters”/Ulbrokas vienībai līdz pirmajai spēlei vēl nedēļa jāpagaida.

Lasīt vairāk...

Romantiskas attiecības un krāpniecība: kā atpazīt?

Pandēmija, kas ilgāku laiku ierobežoja cilvēku satikšanās iespējas, veicinājusi romantisku attiecību veidošanos internetā. Tas rosinājis arī krāpnieku izdomu, un arvien biežāk banku redzeslokā nonāk situācijas, kurās viens no "mīlniekiem" izveidotās attiecības izmantojis krāpniecībai. Pētījumi liecina, ka šobrīd aptuveni katras trešās jaunās attiecības tiek dibinātas internet, un tam ir strauja tendence pieaugt.

Lasīt vairāk...

Pieci ieteikumi, lai, labojot vai mainot viedtālruni, nosargātu savu personīgo informāciju

Viedtālruņu īpašnieki, kuri kaut reizi dzīvē ir pazaudējuši mobilajā ierīcē uzglabāto informāciju, visbiežāk atceras, cik nepatīkami ir zaudēt gadu gadiem uzkrātus fotoattēlus, video, ziņas, kā arī – vērtīgu kontaktu sarakstu. Tieši nedroša datu glabāšana ir visizplatītākais veids, kā viedtālruņu lietotāji pazaudē savu personīgo informāciju. IKT pakalpojumu sniedzējs "Bite" ir apkopojis piecus ieteikumus, kā rīkoties, lai personīgā informācija mobilajā ierīcē tiktu uzglabāta droši un tā netiktu pazaudēta telefona remonta vai maiņas gadījumā.

Lasīt vairāk...

Modernais melnais plūškoks – tikai garšīgs vai arī vērtīgs veselībai?

Plūškoks ir viena no vērtīgākajām dabas veltēm, kas pēdējo gadu laikā guvusi īpašu popularitāti. Plūškoks noderēs kā skaistumam, vēdera un gremošanas sistēmai, tā arī jo īpaši rudens un ziemas sezonā, kad aktuāla kļūst imunitātes stiprināšana un saaukstēšanās kā pieaugušajiem, tā arī bērniem. Kāpēc plūškoks ir nepieciešams cilvēka veselībai un kā to pareizi uzņemt?

Lasīt vairāk...

Ieteikumi, ko darīt, ja mežā satiekat lāci, alni vai mežacūku

Kā liecina “Fjällräven” veikts pētījums, tikšanās ar meža dzīvnieku ir viens no izplatītākajiem iemesliem, kāpēc sievietes netiecas doties pārgājienos caur mežu – 38 % Latvijas sieviešu baidās no tikšanās ar lāci, alni vai mežacūku. Igauņu zoologs Aleksejs Turovskis stāsta par to, kurš dzīvnieks mūsu platuma grādu mežos ir visbīstamākais, kā arī sniedz padomus vasaras tūrisma sezonai par to, ko darīt, ja uzskrienat virsū brūnajam lācim vai aļņu mātītei, kas sargā savu mazuli.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.