Menu
 

Piektdiena, 31 Decembris 2021

Piecas Jaunā gada apņemšanās, kas palīdzēs vieglāk sakārtot savas finanses

Jauna gada sākums dod iespēju jaunam startam, un ir vieglāk iesākt veidot pozitīvus paradumus. Tomēr nereti Jaunā gada apņemšanās beidzas ar sliktu pēcgaršu, jo apņēmība mēdz pazust jau pēc dažiem mēnešiem. Visdrīzāk tam par iemeslu ir tas, ka paredzam pārāk straujas izmaiņas, kurām ikdienā ir grūti pielāgoties. Tādēļ nepieciešams sākt ar vairākiem apdomātiem, maziem soļiem, kas ilgtermiņā dod lielu pienesumu. Nauda un personīgās finanses ir viens no lauciņiem, kur vēlamies ieviest kārtību visvairāk.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Jaunajā gadā pirmajā vietā būs veselība

“Mēness aptiekas” rīkotajā iedzīvotāju aptaujā uz jautājumu “Kas jums Jaunajā gadā būs vissvarīgākais?”, izvēloties vairākas atbildes, 58% respondentu norādījuši, ka tā būs veselība. Tāpat uz jautājumu “Ko jūs visvairāk vēlētos Jaunajā gadā?” vispopulārākā bijusi atbilde – lai būtu laba veselība, ko apstiprinājuši 60% aptaujas dalībnieku, un tas vienlīdz svarīgi ir gan sievietēm, gan vīriešiem.

Lasīt vairāk...

Ēdieni, kas sader ar sausu dzirkstošo vīnu

Gada nogales svētkos un Jaungada naktī, kad gandrīz visās glāzēs puto dzirkstošie vīni un šampanieši, zemo cenu dzērienu un vīnu veikals “AlkOutlet” kopā ar uztura speciālisti un pavāri Jevgēniju Jansoni piedāvā receptes diviem ēdieniem, kas lieliski papildinās dzirkstošā vīnu garšu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.