Menu
 

Svētdiena, 19 Decembris 2021

Aptauja: Latvijā uzturēšanās svaigā gaisā ir populāra veselības profilaksei

Lai šoziem sevi pasargātu no vīrusiem, 46% iedzīvotāju plāno daudz uzturēties svaigā gaisā, liecina “Mēness aptiekas” rīkotās iedzīvotāju aptaujas rezultāti. Aptaujā izvēloties vairākas atbildes, variants sevis pasargāšanai no vīrusiem ar pastaigām svaigā gaisā bijis populārākais, bet attiecīgi 40% respondentu plāno arī labi izgulēties, atpūsties un tikpat arī būt fiziski aktīviem, 10% turpinās vai sāks rūdīties.

Lasīt vairāk...

No tradicionālā līdz modernajam: idejas svētku galda dekorēšanai

Gandrīz trešdaļai Latvijas iedzīvotāju svētku noskaņai vissvarīgākais ir skaisti noformēts Ziemassvētku galds, liecina “IKEA” veiktais pētījums. Iedvesmai “IKEA” interjera dizainers Darius Rimkus dalās vairākās idejās, kā dažādos stilos rotāt svētku galdu, lai ne vien izraisītu viesu sajūsmu un apbrīnu, bet tas arī dabiski iekļautos kopējā interjerā.

Lasīt vairāk...

Septiņas lietas, kurām jābūt kosmētikas maciņā ziemā

Ziema ir laiks, kad jāpievērš īpaša uzmanība rūpēm par savu ādas veselību un labsajūtu. Stindzinoši aukstie laikapstākļi, asais vējš un apkures sezona ir daži no faktoriem, kas var nelabvēlīgi ietekmēt mūsu sejas un ķermeņa ādu un īpaši jūtīgās zonas – rokas, degunu un lūpas. Āda paliek sausāka, jūtīgāka, kā arī zaudē savu veselīgo izskatu.

Lasīt vairāk...

Kas ir funkcionālā pārtika un kā to iekļaut ēdienkartē?

Šobrīd pārtikas ražošanas nozare attīstās ļoti straujiem soļiem, tāpēc cilvēkus retāk ieinteresē produkti bez pievienotās vērtības. Vēlamies ēst labāk, veselīgāk, interesantāk un garšīgāk! Gribam sniegt kaut ko īpaši labu savam ķermenim un prātam, tāpēc ražotāji, meklējot risinājumus patērētāja prasībām, aizvien vairāk izgudro dažādus produktus ar pievienoto vērtību, ražojot funkcionālo pārtiku. Kas ir funkcionālā pārtika un vai tiešām tas ir kaut kas tik ļoti jauns un inovatīvs?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.