Menu
 

Pirmdiena, 20 Decembris 2021

Otrajā digitālās televīzijas lietā prokurors Šķēlem prasa trīs gadus cietumsodu, mantas konfiskāciju un 1,2 miljonu eiro piedziņu

Ekonomisko lietu tiesā tā dēvētajā otrajā digitālās televīzijas krimināllietā prokurors Monvīds Zelčs tiesas debatēs lūdzis piemērot trīs gadu cietumsodu un mantas konfiskāciju bijušajam premjeram Andrim Šķēlem, bet satiksmes ministru Aināru Šleseru prokurors lūdzis sodīt ar 65 000 eiro naudas sodu, noskaidroja aģentūra LETA.

Lasīt vairāk...

Pagājušajā nedēļā jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaits pieaudzis par 12,6%

Aizvadītajā nedēļā – no 13.decembra līdz 19.decembrim – jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaits pieaudzis par 12,6%, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPJC) apkopotā informācija. Par 25,5% palielinājies arī stacionēto pacientu skaits – vidēji dienā slimnīcās nonāk 53 (iepriekš 43) cilvēku. Savukārt pacientu skaits ar smagu slimības gaitu samazinājās par 15,9%.

Lasīt vairāk...

Briģis: Strauju saslimstību ar Covid-19 omikrona paveidu varētu mazināt testēšanas palielināšana iebraucējiem un izvairīšanās no pūļiem

Strauju saslimstību ar Covid-19 omikrona paveidu varētu mazināt testēšanas palielināšana iebraucējiem un izvairīšanās no pulcēšanās pūļos, aģentūrai LETA sacīja Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Sabiedrības veselības un epidemioloģijas katedras vadītājs, profesors Ģirts Briģis.

Lasīt vairāk...

Vai sauja vitamīnu palīdzēs ātrāk atkopties pēc Covid-19?

Kad Covid-19 pārslimots, iespējams, domā, ka veselība ātri atgriezīsies vecajās sliedēs, ja lietosi prāvu porciju vitamīnu un minerālvielu. Tomēr tā tas nav. Tikai noskaidrojot, kādas rezerves ir izsīkušas un, līdzteku citām veselības atgūšanu veicinošām darbībām, apgādājot organismu ar apdomīgi mērķētiem vitamīniem un minerālvielām, var tam palīdzēt atjaunoties. Kam tad īsti būtu jāpievērš uzmanība?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.