Menu
 

Ceturtdiena, 02 Decembris 2021

Ar Covid-19 inficēts pasažieris otrdien braucis autobusā no Olaines uz Jaunolaini

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu,  noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, otrdien, 30.novembrī braucis ar autobusu Olaine – Jaunolaine (SIA “Dobeles autobusu parks” reiss nr. 5342) plkst.7.10 no Olaines uz Jaunolaini un braucis atpakaļ ar autobusu Rīga – Olaine (AS “Nordeka” reiss 5034) plkst. 17.17 no Jaunolaines uz Olaini.

Lasīt vairāk...

Kāds būs jaunā Ādažu novada ģerbonis?

Apvienotā Ādažu novada (iepriekš Ādažu un Carnikavas novads) iedzīvotāji tiek aicināti balsot par novada jauno ģerboni. Kā savulaik tapa abu novadu ģerboņi? Ko simbolizēja nēģis vecā Carnikavas novada ģerbonī, par ko vēstīja ūdensroze Carnikavas novada ģerbonī, kas attēlots jaunā Ādažu novada ģerboņa variantos?

Lasīt vairāk...

11.decembrī varēs nodot lielgabarīta atkritumus Jaunolainē un Stūnīšos

  • Publicēts Vide

Jaunolaines un Stūnīšu iedzīvotāji lielgabarīta atkritumus šomenēs varēs izmest tikai vienu reizi – 11.decembrī. Stūnīšos lielgabarīta atkritumus būs iespējams nodot plkst. 15.00-16.30 pie Gaismas ielas 6 sadzīves atkritumu laukuma, savukārt Jaunolainē – plkst. 9.00-12.00 Meža ielā pie Sporta nama un plkst. 13.00-15.00 Pionieru ielas sadzīves atkritumu laukumā, liecina informācija Olaines novada pašvaldības vietnē.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.