Menu
 

Otrdiena, 14 Decembris 2021

Lai veicinātu vakcinācijas pret Covid-19 aptveri, vakcināciju varēs veikt arī aptiekā

Lai veicinātu vakcināciju pret Covid-19, tiek meklēti jauni veidi, kā iedzīvotājiem to nodrošināt iespējami ērtā un pieejamā veidā. Kā jaunu risinājumu, kas sevi pierādījis kā efektīvu citās valstīs, arī Latvijā plānots vakcinācijā pret Covid-19 iesaistīt farmaceitus. Veselības ministrijas (VM) skatījumā tas ļautu iedzīvotājiem vēl ērtāk un ātrāk saņemt vakcīnu pret Covid-19.

Lasīt vairāk...

Kariņš: Ir jāatrod iespēja saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem pāriet uz dzīvi ierastākā ritmā

Saistībā ar Covid-19 ierobežojumiem gan valdībai, gan sabiedrībai kopumā jāatrod iespēja pāriet uz dzīvi ierastākā ritmā ar nelielām izmaiņām, piemēram, nosacīti samazinātu iespēju pulcēties lielākam cilvēku skaitam, masku un respiratoru valkāšanu, kā arī primāro un balsta vakcināciju, otrdien valdības sēdē sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Lasīt vairāk...

Katlakalna Pasta nodaļas funkcijas klientu apkalpošanā pārņems Titurgas Pasta nodaļa

Izvērtējot pasta pakalpojumu izmantošanas tendences un darba apjomu, no 22.decembra Ķekavas novada Katlakalna Pasta nodaļas funkcijas klientu apkalpošanā pārņems Titurgas Pasta nodaļa, tāpat kā līdz šim nodrošinot Katlakalna iedzīvotājiem visu pasta pakalpojumu pieejamību. Katlakalna iedzīvotāji turpmāk sūtījumus varēs saņemt Titurgas Pasta nodaļā Zaļajā ielā 5, Baložos, savukārt šīs teritorijas klientiem pasta indekss paliek nemainīgs - LV-2111.

Lasīt vairāk...

LTRK: Lai uzņēmumi neapturētu darbību, energoresursu cenu sadārdzinājumam nekavējoties jārod risinājums

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), vērojot ar energoresursu cenu sadārdzinājumu saistīto negatīvo ietekmi uz tautsaimniecību, ir nosūtījusi vēstuli Ministru kabinetam un Ekonomikas ministrijai par iespējamiem risinājumiem, kā arī to ietekmi uz komersantiem gan īsā, gan vidējā termiņā, mudinot nekavējoties rast risinājumu.

Lasīt vairāk...

"Altum" valdes priekšsēdētājs: Kaimiņu būšana jeb spēja vienoties ir svarīgāka par naudu

Absolūti lielākā daļa Latvijas daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji uzskata, ka viņu mājas tehniskais stāvoklis būtu jāuzlabo, tā liecina “Altum” šoruden veiktā aptauja. Tomēr, kā atzīst eksperti un liecina “Altum” pieredze, lielākais šķērslis namu atjaunošanai ir nevis naudas trūkums, bet gan kaimiņu nespēja sadarboties.

Lasīt vairāk...

Krimuldas draudzē ar ārvalstu partneriem diskutē par jauniešu līderību

No 11. līdz 14.decembrim Krimuldas Evaņģēliski luteriskajā draudzē viesojās sadarbības partneri no Rumānijas Skautu biedrības un Spānijas Svētā Gabriela skolas. Tikšanās laikā tika pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar draudzes un ārvalstu pārstāvju kopīgi īstenoto projektu par mācību programmas izveidi jauniešu līderības spēju attīstībai. Draudzē mācību programma tiks aprobēta un jaunieši apmācīti svētdienas skolas nodarbībās no nākamā gada janvāra. Līderību pēc izstrādātās programmas apgūs arī jaunie skauti Rumānijā, informē projekta koordinatore Līva Tauriņa.

Lasīt vairāk...

17.decembrī veiks trauksmes sirēnu pārbaudi

17.decembrī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) visā Latvijā veiks trauksmes sirēnu pārbaudi, iedarbinot tās uz trim minūtēm, kā arī pārbaudīs starp VUGD un elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem (radio, TV) noslēgto līgumu darbības izpildi, informē glābšanas dienestā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.