Menu
 

Pirmdiena, 27 Decembris 2021

Jodam un briljantzaļajam – nē! Kā pareizi dezinficēt brūci

Mēs cenšamies izvairīties no sīkām ikdienas traumām, taču ne ikdienā, ne svētkos pilnīgi pasargāties neizdodas. Ja brūce vai apdegums ir dziļš, noteikti nepieciešama ārsta konsultācija, taču, ja iegūta virspusēja brūce – nobrāzums,  iegriezums, vieglas pakāpes apdegums, brūces aprūpi var veikt mājas apstākļos. Tiesa, dzīšana būs atkarīga no tā, vai brūces pirmreizējā apstrāde ir veikta pareizi.

Lasīt vairāk...

Pasākumu producente: Šovam ir jāturpinās

Šodien par "jauno normālo" tiek runāts dažādos kontekstos, un pasākumu nozare nav izņēmums. Pandēmija ir pārmaiņu katalizators, kas visiem liek izkāpt ārpus savām komforta zonām. Tas ir izaicinājums ne tikai pieredzes bagātām pasākumu aģentūrām un to klientiem, bet arī izglītības iestādēm, kas šodienas neskaidrajos apstākļos gatavo rītdienas speciālistus.

Lasīt vairāk...

CSP: Pērn Latvijā pieaudzis nabadzības riskam pakļauto iedzīvotāju skaits; mazākais šādu cilvēku īpatsvars – Pierīgā

2020.gadā Latvijā nabadzības riskam bija pakļauti 439 tūkstoši jeb 23,4 % iedzīvotāju – par 1,8 procentpunktiem vairāk nekā 2019. gadā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) 2021. gadā veiktās iedzīvotāju aptaujas dati.Šo iedzīvotāju rīcībā esošie ienākumi bija zem nabadzības riska sliekšņa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.