Menu
 

Sestdiena, 04 Decembris 2021

Pētījums: Vides problēmas Latvijas iedzīvotāji neuztver kā galvenos draudus un apšauba arī klimata pārmaiņu negatīvo ietekmi

  • Publicēts Vide

Vides problēmas Latvijas iedzīvotāji neuztver kā galvenos draudus un apšauba arī klimata pārmaiņu negatīvo ietekmi uz Latvijas teritoriju, secināts secināts Latvijas Universitātes Akadēmiskajā apgādā nākušajā monogrāfijā "Latvijas iedzīvotāju subjektīvā drošības uztvere: ietekme uz drošības politikas veidošanu".

Lasīt vairāk...

Foto: Aparjodam uzvara, Šiciem trešā vieta Pasaules kausa trešajā posmā Sočos

  • Publicēts Sports

Pirmo uzvaru Pasaules kausa izcīņas posmos sestdien Soču trasē Krievijā izcīnījis Saulkrastu kamaniņu braucējs Kristers Aparjods. Siguldieši Andris un Juris Šici ieguva trešo vietu sacensībās divnieku ekipāžām, taču vismaz uz dienu zaudēja kopvērtējuma līderu dzelteno kreklu. Iepaidīgu medaļu ražu junioru Pasaules kausa pirmajās sacensībās ievākuši arī Latvijas jaunie kamaniņu braucēji.

Lasīt vairāk...

Kā šķirot, pārbaudīt un uzglabāt kosmētiku?

Skaistumkopšanas produkcija ir daudzpusīga, koša, smaržīga un aicinoša. Kura sieviete gan spēj palikt vienaldzīga pret tik plašu piedāvājumu veikalu plauktos? Un jau neviļus kosmētikas maciņš un skapja plaukti ir piepildīti ar dažādiem ķermeņa kopšanas krēmiem, dekoratīvo kosmētiku, šampūniem un citiem skaistumkopšanas produktiem. Un piekritīsiet – pat vairākos eksemplāros, krāsās un tilpumos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.