Menu
 

Svētdiena, 26 Decembris 2021

Kā pareizi veikt pirts rituālus?

Pirts izsenis bijusi vieta, kas ļāvusi attīrīties, stiprināt imunitāti, uzlabot pašsajūtu un ādas stāvokli. Ķermeņa sildīšana it īpaši aktuāla gada drēgnākajā laikā, taču, kā ar visu labo, pastāv iespēja “nošaut greizi” un nodarīt kaitējumu savam ķermenim un ādai, ja pirms tam kārtīgi nesagatavojas un attīrīšanās procedūras neizpilda pareizi.

Lasīt vairāk...

Sabiedrības juridiskā pratība jeb Viena neapdomāta paraksta sekas

Laikā, kad plaši tiek uzsvērta nepieciešamība pilnveidot digitālās prasmes un finanšu pratību, nepelnīti tiek piemirstas sekas, ko var radīt juridisko zināšanu trūkums. Juridiskā pratība mūsdienās ir tikpat svarīga un nepieciešama, kā iepriekš minētās zināšanas. Gan sabiedrībai kopumā, gan uzņēmējiem ir nepilnīgas zināšanas šajā jomā, taču ar vienu neapdomātu parakstu var būtiski sabojāt gan biznesu, gan citus dzīves aspektus, tāpēc pamata juridiskās zināšanas ir svarīgas ikvienam.

Lasīt vairāk...

Kā pasargāt mājdzīvniekus no saindēšanās un traumām

Mīluļu saimnieki zina, ka ar gardiem cienastiem piekrauts svētku galds pievelk četrkājainos draugus, un ne katrs spēj pretoties, kad suns vai kaķis zem galda lūdz cienastu. Taču svētku laikā gardumi reizēm tiek dāvāti bezatbildīgi un daži produkti var nopietni kaitēt dzīvnieka pašsajūtai un veselībai. Ir būtiski zināt, kuri no tiem apdraud mājdzīvniekus un kā no šī apdraudējuma izvairīties.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.