Menu
 

Piektdiena, 10 Decembris 2021

Jūrmala saņem balvu par iekļaujošas vides izveidi Mellužu estrādē

Jūrmalas valstspilsētas pašvaldībai piešķirta balva un Atzinības raksts par iekļaujošas un piekļūstamas vides izveidi Mellužu estrādē un tās teritorijā. Latvijas pašvaldību īstenoto Eiropas Savienības fondu projektu rezultātus vērtēja Labklājības ministrija ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu un Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācijas “Sustento” līdzdalību.

Lasīt vairāk...

Slimnīcās pakāpeniski turpina paplašināt plānveida palīdzības sniegšanu

Ņemot vērā epidemioloģiskās situācijas ar Covid-19 stabilizēšanos, Valsts operatīvā medicīniskā komisija (VOMK) nolēmusi turpināt paplašināt plānveida stacionāro un dienas stacionāra veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu, vienlaikus slimnīcās saglabājot gatavību nepieciešamības gadījumā atgriezties pie lielāka gultu skaita Covid-19 pacientu ārstēšanai.

Lasīt vairāk...

Apstiprināta Inčukalna un Allažu pagastu apvienības vadītāja un izpilddirektores vietniece

Lai nodrošinātu efektīvu un profesionālu Siguldas novada pašvaldības administrācijas darbu iedzīvotāju jautājumu risināšanā, kā arī uzlabotu un veicinātu sadarbību starp iestādēm un pašvaldības struktūrvienībām, Siguldas novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē deputāti amatā iecēluši Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītāju Elizabeti Liepiņu un izpilddirektores vietnieci izglītības, kultūras un sporta jautājumos Sandru Tukišu. Viņas darbu uzsāks 3. Janvārī, informēja Siguldas novada pašvaldībā.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ogrē. Vai un kā baudāt ziemas priekus?

Lai arī sinoptiķi šai nedēļas nogalē sola siltu laiku, proti, sākot ar piektdienas vakaru, gaisa temperatūra svārstīšoties ap nulli, bet sestdien un svētdien gaisa temperatūra visā Latvijā būšot -4…+4 grādu robežās, cerams, ka siltais laiks nespēs izkausēt sasnigušo biezo sniega kārtu un varēsim turpināt baudīt ziemotos skatus un sporta nodarbes.

Lasīt vairāk...

CSP: Oktobrī Latvijas ārējās tirdzniecības apgrozījums bijis par 23,5 % lielāks nekā pirms gada

2021.gada oktobrī Latvijas ārējās tirdzniecības apgrozījums veidoja 3,39 miljardus eiro, kas faktiskajās cenās bija par 23,5 % vairāk nekā pirms gada, tai skaitā preču eksporta vērtība pieauga par 17,8 %, bet importa vērtība par 28,8 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) provizoriskie dati. Oktobrī Latvija eksportēja preces 1,56 miljardu eiro apmērā, bet importēja par 1,83 miljardiem eiro. Salīdzinājumā ar 2020. gada oktobri ārējās tirdzniecības bilance pasliktinājās, eksportam kopējā ārējās tirdzniecības apjomā samazinoties no 48,2 % līdz 46 %.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.