Menu
 

Svētdiena, 29 maijs 2022

Kas jāzina par sejas ādas kopšanu dažādos vecumos?

Ikvienai sievietei – gan mātei, gan meitai, rūpes par sevi un savu sejas ādu ir svarīgas visa gada garumā. Tas gan bieži mēdz neizdoties, kā arī tiek darīts nepareizi, tāpēc ikvienai ir jāpalutina sevi, jāpievērš vairāk uzmanība kosmētikas izvēlei un jāpiedomā par atbilstošu sejas kopšanu vasarā. Kādu kosmētiku vajadzētu izvēlēties mātei virs 60 gadiem un meitai virs 30 gadiem, ko izmantot vasarā un kā pareizi lietot kopjošo kosmētiku?

Lasīt vairāk...

Ledusskapji – jaunākās tehnoloģijas

No lielās sadzīves tehnikas saimes ledusskapji pasaulē šobrīd ir vispopulārākie. Augošo pieprasījumu nodrošina izmaiņas cilvēku ēšanas paradumos, klimata pārmaiņas un ne mazsvarīgi – jaunākās tehnoloģijas, kuras šai tradicionālai tehnikai piešķir jaunas, patērētājiem aktuālas funkcijas.

Lasīt vairāk...

Pieci ieteikumi, kā sagatavot auto garam braucienam

Tuvojas vasara, tātad – laiks ceļojumiem. Pēdējā laikā aizvien vairāk Latvijas iedzīvotāju dod priekšroku izbraucieniem ar automašīnu – vai tā būtu īsa nedēļas nogale kaimiņvalstī vai vesels ceļojums. Galvenais – lai transportlīdzeklis neliktu vilties, jo labot auto brauciena laikā – ir īstas galvassāpes.

Lasīt vairāk...

Klasiska recepte starptautiskajā Hamburgeru dienā

28.maijā daļa pasaules godina vienu no ātrās ēdināšanas ikonām, visu burgeru “vectētiņu” – hamburgeru. Sulīgs, sātīgs, garšīgs un, ja pareizi pagatavots, arī veselīgs hamburgers noteikti ir kaut kas vairāk par ēdienu – tas ir leģenda. Nacionālais pārtikas mazumtirdzniecības tīkls “Elvi” kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni hamburgeru dienā  piedāvā klasiska, veselīga burgera recepti īstiem garšas svētkiem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.