Menu
 

Otrdiena, 24 maijs 2022

Noskaidroti un aizturēti Bunkus slepkavībā iesaistītie, tostarp pasūtītājs un izpildītājs (papildināta)

Policijai maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā ir izdevies noskaidrot faktiski visu iesaistīto personu ķēdi, un otrdien šajā lietā aizturētas vairākas personas, tostarp izpildītājs un pasūtītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Policija patlaban atturas komentēt konkrētu personu skaitu, dzimšanas gadus un lomu sadalījumu noziegumā. Izmeklēšana lietā turpinās.

Lasīt vairāk...

Satiksmes ministrija: Karš Ukrainā varētu ilgtermiņā ietekmēt "Rail Baltica" projektu

Satiksmes ministrija otrdien, 24.maijā, Ministru kabinetu iepazīstināja ar aktualitātēm un progresu dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" tapšanas projektā. Satiksmes ministrs Tālis Linkaits uzsver, ka līdz ar kara sākšanos Ukrainā "Rail Baltica" projekta ģeopolitiskā nozīme ir būtiski augusi, tādēļ ir nepieciešams konkrēts plāns, kā to uzbūvēt ātrāk, nekā plānots.

Lasīt vairāk...

Siguldā gaidāms pēdējo gadu lielākais Baltijas fitnesa industrijas notikums

Šī gada 28.maijā Siguldas Sporta centrā notiks "Fitstore Friends Convention 2022". Visas dienas garumā pasaulē atzīti master treneri no Latvijas, Vācijas, Lielbritānijas, Francijas un Andoras dalīsies ar zināšanām, pieredzi, vadīs prakstiskas nodarbības, kā arī stāstīs par to, kā attīstās sporta un fitnesa joma. Starp apmeklētājiem gaidāmi Baltijas atzītākie fiziskās sagatavotības treneri, kā arī vairāk nekā simts fitnesa treneru un entuziastu, informē Latvijas Veselības un fitnesa asosiācijā.

Lasīt vairāk...

Pabriks: Latvija turpinās darīt visu iespējamo, lai sekmētu Ukrainas uzvaru

23.maijā aizsardzības ministrs Artis Pabriks piedalījās ASV aizsardzības sekretāra Loida Ostina (Lloyd Austin III) vadītajā Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas tiešsaistes sanāksmē, apliecinot Latvijas apņēmību turpināt sniegt Ukrainai nepieciešamo militāro palīdzību, informē Aizsardzības ministrijas (AM) Militāri publisko attiecību departamenta Preses nodaļā.

Lasīt vairāk...

Militāro mācību cikla "Namejs 2022" pavasara posma noslēgumā gaidāmi paraugdemonstrējumi Ādažu poligonā

Tuvojas noslēgumam militāro mācību cikla "Namejs 2022" pavasara posms, kas Latvijā aizsākās 18.aprīlī ar ASV kravas kuģa "ARC Defender" ierašanos Liepājā, piegādājot vairāk nekā 350 ASV Bruņoto spēku militārās un atbalsta tehnikas līdzekļu, bet noslēgsies 27.maijā - ar militāro vingrinājumu paraugdemonstrējumiem mācību "Summer Shield" un "Defender Europe" ietvaros, kā arī viesu dienu Ādažu poligonā ar Latvijas, ASV un citu sabiedroto valstu militārās vadības pārstāvju piedalīšanos, informē Nacionālo bruņoto spēku (NBS) Apvienotā štāba Operāciju plānošanas departamenta Komunikācijas pārvaldē.

Lasīt vairāk...

Pētījums: Ceturtdaļa Baltijas iedzīvotāju visu dzīvi labprāt dzīvotu vienā sev piederošā mājoklī

Baltijas iedzīvotājiem ir svarīgi dzīvot savā īpašumā, un ceturtā daļa savas dzīves laikā mājokli labprāt nemainītu. Kā liecina “Luminor” bankas veiktā iedzīvotāju aptauja, Latvijas un Lietuvas iedzīvotāji izvēlētos iespējami mazāk mainīt dzīvesvietas, kamēr Igaunijas aptaujātie ir elastīgāki attiecībā uz mājokļa maiņu, par aptaujas rezultātiem informē bankas pārstāvji.

Lasīt vairāk...

Festivālu "The best of "Summertime – aicina Inese Galante"" atklās muzikālā sensācija – "Igudesman & Joo"

18.augustā Dzintaru koncertzālē notiks festivāla “The best of “Summertime – aicina Inese Galante”” svinīgā atklāšana, kur skatītājus priecēs arī īsta muzikālā sensācija – “Igudesman & Joo” (Austrija) uzstāšanās. Dueta unikālie šovi savāc pilnas skatītāju zāles visā pasaulē un nenoliedzami iekaros arī Latvijas publikas un Jūrmalas viesu sirdi, informē pasākuma rīkotāji.

Lasīt vairāk...

Neskatoties uz "Konservatīvo" iebildumiem, valdība atbalsta Straumes kandidatūru KNAB priekšnieka amatā uz otro pilnvaru termiņu

Neskatoties uz partijas "Konservatīvo" iebildumiem, valdība otrdien atbalstīja Jēkaba Straumes kandidatūru Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amatā uz otro pilnvaru termiņu. Valdības sēdē pret Straumes atbalstīšanu balsoja tieslietu ministrs Jānis Bordāns (K), satiksmes ministrs Tālis Linkaits (K) un labklājības ministrs Gatis Eglītis (K).

Lasīt vairāk...

No jūlija Ropažu pagastā būs spēkā jauni ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifi

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) apstiprinājusi jaunus SIA “Vilkme” ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifus. No šī gada 1.jūlija ūdensapgādes pakalpojumu tarifs būs 0,75 EUR/m3, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs – 1,36 EUR/m3. Norādītie tarifi tiks piemēroti Ropažu pagastā – Ropažu, Mucenieku, Silakroga, Tumšupes un Zaķumuižas ciemā.

Lasīt vairāk...

"Gaso" Jelgavas iecirkņa vietā Olaines novadu turpmāk apkalpos Rīgas iecirknis

Sākot no 1.jūnija, akciju sabiedrības "Gaso" Jelgavas iecirkņa apkalpes zonā ietilpstošās Olaines novada sadales gāzesvadu sistēmas ekspluatāciju, kā arī mājsaimniecību un juridisko klientu apkalpošanu un avārijas izsaukumu apkalpošanu turpmāk nodrošinās Rīgas iecirknis un Kontaktu centrs. No 1.jūnija klientu apkalpošana Zemgales ielā 29, 24. telpā, Olainē, tiks pārtraukta, informē uzņēmumā. 

Lasīt vairāk...

Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni organizē pasākumus Ukrainas atbalstam

Šī gada sākumā biedrība “Latvijas Pilsoniskā alianse” ar ASV vēstniecības Latvijā atbalstu aicināja Latvijas skolu 7.–12.klašu skolēnus pieteikties dalībai izglītības programmai “Jaunais pilsonis”. Programmai 2021./2022.mācību gada pavasara semestrim pieteicās arī Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.e klase, iegūstot 1.vietu, informē biedrībā.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.