Menu
 

Svētdiena, 01 maijs 2022

Salaspils handbolistes vēl neiekļūst pusfinālā, handbolisti apstājas ceturtdaļfinālā

  • Publicēts Sports

Latvijas handbola virslīgas nedēļas nogales spēlēs zaudējumu arī otrajā vīru čempionāta ceturtdaļfināla spēlē piedzīvoja “Salaspils” handbolisti. Savukārt Salaspils sporta skolas dāmu komanda piekāpās izsķirošajā mačā par otro vietu dāmu virslīgas turnīra noslēguma tabulā, un par ceļazīmi uz pusfinālu viņas cīnīsies ceturtdaļfinālā pret Stopiņu PHK handbolistēm.

Lasīt vairāk...

Trīs būvmateriāli, kas šobrīd būtiski sadārdzina mājas būvniecības izmaksas

Līdz ar pandēmiju būvniecības nozare saskārās ar būvmateriālu cenu kāpumu, kas bija saistīts ar augošo pieprasījumu, darba pārrāvumiem rūpnīcās, kā arī traucējumiem loģistikas ķēdēs. Lai gan Covid-19 izplatība šobrīd mazinājusies, iebrukums Ukrainā un izrietošā ģeopolitiskā situācija radījusi jaunus izaicinājumus būvniecības sektoram. Saišu pārraušana ar Krieviju un Baltkrieviju atstāj ietekmi uz vairāku māju būvniecībā nozīmīgu izejmateriālu pieejamību, kas ierasti tika piegādāti no šīm valstīm.

Lasīt vairāk...

Aksesuāri peldēšanas sezonai

Vasarai ir tik daudz ko piedāvāt! Siltais laiks nav iedomājams bez dažādām ūdens aktivitātēm kopā ar draugiem, ģimeni tepat Latvijā, kā arī ceļojuma laikā tuvajās vai tālajās ārzemēs. Beidzot iestājusies peldkostīmu un peldšortu sezona, kad ar vienādu sajūsmu baudam saules un ūdens pieskārienus. Pēc iespējas pilnvērtīgāk peldēšanas sezonu palīdz izbaudīt dažādi peldēšanas aksesuāri, kuru nozīmi komforta un drošas peldēšanas nodrošināšanā grūti pārvērtēt.

Lasīt vairāk...

Pēdējos gados VDD izteicis brīdinājumus vairākiem simtiem agresīvi noskaņotu interneta komentētāju

Kopš 2020.gada nogales, kad internetā ticis novērots straujš agresīvu komentāru pieaugums, Valsts drošības dienests (VDD) ir pārbaudījis vairākus tūkstošus dažādās interneta platformās publicētu komentāru, veicot pārrunas un izsakot brīdinājumu vairākiem simtiem personu, liecina VDD pagājušā gada darbības pārskats.

Lasīt vairāk...

Trīs tipiskas mammu atbildes uz jautājumu, ko viņām uzdāvināt Mātes dienā

Visbiežāk tieši mammas ir tās, kas meklē un sarūpē dāvanas citiem. Zina, ko katra lielāka vai mazāka sirsniņa vēlas. Mātes diena ir lieliska iespēja apdāvināt arī viņas pašas, bet nereti mammas uz jautājumu, ko viņām uzdāvināt, attrauc: “Man neko nevajag!” vai “Labāk atbrauc ciemos”, vai norūc: “Ļaujiet man beidzot izgulēties!”. Kāpēc mammām nereti var būt grūti paust savas vēlmes un vai tiešām nomazgāti trauki var būt Mātes dienas dāvana?

Lasīt vairāk...

Kad vecāku trauksme kļūst par bērna trauksmi

Būt vecākiem nav vieglākais uzdevums, īpaši ja domājam par bērna labsajūtas un neatkarības veicināšanu. Tomēr tieši vecāki ir atbildīgi par to, cik droši bērns jutīsies šajā pasaulē – vai viņš braši ies pretī mērķim, vai, gluži pretēji, no visa baidīsies un katru soli spers tikai vecāku pavadībā. Ja vecāki ir trauksmaini, tāds būs arī bērns.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.